FACESTARRecepty7 skvělých a rychlých večeří na celý týden? Tady jsou!

7 skvělých a rychlých večeří na celý týden? Tady jsou!

.html_entity_decode(.html_entity_decode(.html_entity_decode(. Medvědí česnek je dlouho opomíjená rostlina, která má spoustu blahodárných účinků na naše zdraví. Pokud zrovna v okolí vašeho bydliště neroste a nepěstujete ho na zahrádce, zkuste se po něm podívat na farmářských trzích.

Pizza s medvědím česnekem

Medvědí česnek je dlouho opomíjená rostlina, která má spoustu blahodárných účinků na naše zdraví. Pokud zrovna v okolí vašeho bydliště neroste a nepěstujete ho na zahrádce, zkuste se po něm podívat na farmářských trzích.

Ingredience:

110 g medvědího česneku

2 lžíce olivového oleje

Chilli koření (můžeme vynechat)

Sůl

Kukuřičná mouka

340 g těsta na pizzu

1/3 až 1/2 šálku rajského protlaku

1 malý stroužek česneku, posekaný

Špetka cukru nebo kapka vinného octa

80 až 100 g mozzarelly, pokrájené na tenké plátky

1/4 šálku sýra pecorino, jemně nastrouhaného

Postup přípravy:

Listy medvědího česneku rozdělíme na tmavší části a světlejší stonky a obojí pokrájíme. Na velké pánvi rozpálíme 1 lžíci olivového oleje, přidáme chilli a pokrájené stonky medvědího česneku a orestujeme, pak přidáme listy a necháme změknout (asi 1 minutu). Osolíme a postavíme stranou. Rozpálíme troubu na nejvyšší teplotu.

and<.).).).

Související články