. Je v podstatě jedno, na čem jste zvyklé grilovat (pokud se bavíme o materiálu). Základem skvělého pokrmu a potažmo dobré nálady je kvalitní gril. Umíte si správně vybrat? Jestli ne, máme pro vás pár bezva tipů, se kterými si rozhodně ostutu nenaděláte.
Je v podstatě jedno, na čem jste zvyklé grilovat (pokud se bavíme o materiálu). Základem skvělého pokrmu a potažmo dobré nálady je kvalitní gril. Umíte si správně vybrat? Jestli ne, máme pro vás pár bezva tipů, se kterými si rozhodně ostutu nenaděláte.
Lávové grily
Grilovat na lávě můžete téměř všechno, záleží jen na vaší fantazii. Lávový kámen je přírodní materiál velice rychle absorbující teplo výkonných nerezových hořáků. Díky tomu dojde k rychlému a prudkému opečení povrchu jídla a vytvoří se tak chutná kůrčička uzavírající voňavé šťávy. Porézní povrch lávových kamenů pohlcuje odkapávající tuk a omezuje tak nežádoucí hoření a vznik škodlivin z přepálených tuků.
and<.