FACESTARReceptyValentýnské menu od předkrmu po dezert: Pro zamilované jako kouzelné afrodiziakum

Valentýnské menu od předkrmu po dezert: Pro zamilované jako kouzelné afrodiziakum

Pražská restaurace The Artisan připravila na den svatého Valentýna pro své hosty nezapomenutelný gastronomický zážitek. Milovníci výborného jídla si mohou užít tento svátek zamilovaných v romantickém prostředí hotelu Marriott a vychutnat si výtečné valentýnské menu servírované exkluzivně 14. února, které pro ně připravil šéfkuchař David Rejhon. 

Pro naše hosty jsme sestavili speciální nabídku skládající se z několika chodů. Znovu jsme vsadili na osvědčené produkty od našich lokálních dodavatelů. Na úvod čeká hosty sklenka šumivého vína a překvapení šéfkuchaře v podobě prvního sousta. Poté se mohou těšit na lahodného candáta, křehké dančí maso nebo jemná kachní játra, vše v dokonalé kombinaci se sezónní zeleninou. Samozřejmě nebude chybět ani sladký závěr v podobě tvarohového hruškového dezertu s křupavými lískovými ořechy,“ představuje valentýnské menu šéfkuchař David Rejhon.

foto archiv The Artisan

Lásku k dobrému jídlu však můžete oslavit už během valentýnského víkendu. V neděli 11. února v Artisanu nebude chybět servírovaný valentinský brunch s tradičně bohatým menu. Návštěvníci se mohou těšit na široký výběr předkrmů a hlavních jídel. Milovníky sladkých chutí potěší nabídka dezertů místních mistrů cukrářů.

Valentýnské menu restaurace The Artisan

První sousto & bublinky

***

Jemná kachní játra s medem od našich včel a borůvkami

***

Candát s domácím špekem, kapustou a křupavým bramborákem

***

Dančí maso s kaštany, šípkem, liškami a jehličím

***

Tvarohový dezert s hruškou, vínem a lískovými ořechy

***

Káva a petit-fours 

V The Artisan Baru si hosté mohou rovněž vychutnat speciální nabídku valentýnských koktejlů, které připravil Bar Manager Jan Jančar. Dokonalou atmosféru romantického večera příjemně doplní a dokreslí živá hudba.

foto archiv The Artisan

The Artisan je moderní česká restaurace, která si zakládá na lokálních surovinách od ověřených dodavatelů, klade důraz na kvalitu, vlastní produkci, sezónnost surovin a udržitelnost provozu. Dominantou restaurace je otevřená kuchyně, v níž kuchařský tým v čele s šéfkuchařem Davidem Rejhonem předvádí své umění přímo před zraky hostů. 

Speciální valentýnský brunch se bude podávat v neděli 11. února od 12:30 a 6-chodové valentýnské menu plné výtečného jídla a pití v ceně 1190,- Kč za osobu ve středu 14.února od 18 hodin. Pro více informací navštivte www.theartisan.cz

Související články