FACESTARKulturaZDENĚK POHLREICH OPĚT ROZPÁLÍ GRIL! JIŽ TUTO NEDĚLI

ZDENĚK POHLREICH OPĚT ROZPÁLÍ GRIL! JIŽ TUTO NEDĚLI \

Zdeněk je v novém pořadu prostě kuchař na vesnickém statku, vystačí si s málem co do vybavení, od surovin vyžaduje především čerstvost, a jak říká. „Vždycky je okolo vás něco, co jídlo může vylepšit a dát mu punc světovosti!“

A jaká je tedy jeho kuchyně v této nové show? Jako vždy jsou základem kvalitní čerstvé suroviny, ideálně české. Zdeněk radí, abyste nezanedbali základ kuchařského úspěchu, protože „Nejdůležitější je se dobře připravit!“ Zdeněk používá množství čerstvých bylinek, a jak říká každé jídlo je potřeba odlehčit, dodat mu vzdušnosti, a tak pokud třeba připravuje fritované jižanské kuře, přidá k němu lístky bazalky. A spojení chutí? Geniální! Mistr kuchař v této televizní novince také vysvětluje, radí a velmi přirozeným způsobem odbourává mýty, které se často v gastronomii tradují, vede diváka k tomu, aby pochopil filozofii jeho kuchyně, která je o jednoduchosti, citu pro chuť, čistotě estetické i smyslové, a zejména o skvělém požitku z jídla.

Zdeněk je v novém pořadu prostě kuchař na vesnickém statku, vystačí si s málem co do vybavení, od surovin vyžaduje především čerstvost, a jak říká. „Vždycky je okolo vás něco, co jídlo může vylepšit a dát mu punc světovosti!“

and

Nový pořad se liší od předchozích kulinářských sérií svou nepředstíranou jednoduchostí. Nenechte si ujít další kulinářské čarování se Zdeňkem Pohlreichem v pořadu Rozpal to, šéfe! v neděli 18. 5. v 18.00 hodin na Primě.

Související články