FACESTARReceptyVSAĎTE NA KLASIKU! MAJONÉZU PŘIPRAVÍTE ZA PÁR VTĚŘIN JAKO ŠÉFKUCHAŘ!

VSAĎTE NA KLASIKU! MAJONÉZU PŘIPRAVÍTE ZA PÁR VTĚŘIN JAKO ŠÉFKUCHAŘ!

V České republice se setkáváme stále s fenoménem domácích salátů či výroby domácí majonézy. Proto uvádíme na trh novinku v podobě tyčového mixéru Tefal, který má exkluzívní nástavec pro přípravu domácí majolky“, říká Jiří Klimša, produktový manažer značky Tefal. „Tento nástavec je vhodný i pro přípravu letních pochoutek, jako je guacamole z avocada, šlehačka na jahody pro dětské slavnosti či pro výrobu domácího kečupu“, dodává.

Tefal Infiny Force oproti svému předchůdci vykazuje až o 20% vyšší účinnost. Výsledky mixování vs HB470 Tefal. Je to díky 4 nožům, kdy dva jsou nakloněné, z vnější strany broušené pro maximální zachycení potravin a další dva s broušením na vnitřních stranách pro dokonalé a jemné rozmixování. Tyčový mixér disponuje až 20ti rychlostmi a funkcí Turbo. V sadě naleznete i minisekáč, šlehací metlu či brožuru s recepty. Více informací najdete na www.tefal.cz.

V České republice se setkáváme stále s fenoménem domácích salátů či výroby domácí majonézy. Proto uvádíme na trh novinku v podobě tyčového mixéru Tefal, který má exkluzívní nástavec pro přípravu domácí majolky“, říká Jiří Klimša, produktový manažer značky Tefal. „Tento nástavec je vhodný i pro přípravu letních pochoutek, jako je guacamole z avocada, šlehačka na jahody pro dětské slavnosti či pro výrobu domácího kečupu“, dodává.

Tefal Infiny Force oproti svému předchůdci vykazuje až o 20% vyšší účinnost. Výsledky mixování vs HB470 Tefal. Je to díky 4 nožům, kdy dva jsou nakloněné, z vnější strany broušené pro maximální zachycení potravin a další dva s broušením na vnitřních stranách pro dokonalé a jemné rozmixování. Tyčový mixér disponuje až 20ti rychlostmi a funkcí Turbo. V sadě naleznete i minisekáč, šlehací metlu či brožuru s recepty. Více informací najdete na www.tefal.cz.

and

Připravte domácí majonézu podle vyzkoušeného receptu.

Ingredience

2 velké čerstvé žloutky
1 lžička dijonské hořčice
1⁄2 lžičky soli
1 lžíce citronové šťávy
80 ml panenského olivového oleje
200 ml podzemnicového nebo slunečnicového oleje

 

and
        
Ujistěte se, že všechny přísady mají pokojovou teplotu, jinak hrozí, že se majonéza srazí. V míse pomocí metly šlehejte žloutky, hořčici, osolte a opepřete. Zašlehejte citronovou šťávu. Smíchejte oba oleje a přidávejte je za stálého šlehání do žloutkové směsi – nejdříve po kapkách. Další dejte vždy, když se předchozí kapka vstřebá. Jakmile začne směs houstnout, můžete začít olej přilévat tenkým pramínkem (ke konci opět olej raději kapejte). Když se vstřebá všechen olej, ochutnejte a případně dochuťte.

and

Související články