FACESTARReceptyVÍTE, CO JÍTE? PORADÍME, JAK POZNAT KVALITNÍ UZENINY Z ČESKÉHO MASA...

VÍTE, CO JÍTE? PORADÍME, JAK POZNAT KVALITNÍ UZENINY Z ČESKÉHO MASA A BEZ CHEMIE!

Ocenění národní kvality KLASA získaly další dva výrobky Drůbežářského závodu Klatovy, který je druhým největším zpracovatelem drůbežího masa v České republice. Těmito dvěma výrobky z řady EXTRA bez E jsou kuřecí klobása s obsahem masa 82 % a kuřecí šunkový salám s 93 % masa. Tyto výrobky momentálně patří k tomu nejlepšímu, co Drůbažářský závod Klatovy nabízí.

Ocenění národní kvality KLASA získaly další dva výrobky Drůbežářského závodu Klatovy, který je druhým největším zpracovatelem drůbežího masa v České republice. Těmito dvěma výrobky z řady EXTRA bez E jsou kuřecí klobása s obsahem masa 82 % a kuřecí šunkový salám s 93 % masa. Tyto výrobky momentálně patří k tomu nejlepšímu, co Drůbažářský závod Klatovy nabízí.

Certifikáty národní značky kvality KLASA převzal z rukou Ministerstva zemědělství generální ředitel společnosti Drůbežářský závod Klatovy Ing. David Bednář ve středu 3. prosince 2014 na slavnostním předání, které se konalo v Praze na Žofíně. „Ocenění našich produktů národní značkou kvality je pro nás potvrzením, že svou práci děláme dobře,“ říká Ing. David Bednář, generální ředitel společnosti Drůbežářský závod Klatovy. „Jsme rádi, že čas, který jsme strávili převážně vývojem úplně nové řady uzenin bez přidaných chemických látek, se pozitivně odráží ve zvyšující se oblibě produktové řady uzenin EXTRA bez E u našich zákazníků,“ dodává Ing. David Bednář.

Kuřecí klobása EXTRA bez E je prémiový český výrobek bez přídatných látek, který obsahuje 82 % libového kuřecího masa. Jelikož se jedná o uzeninu, jejíž základní složkou je kuřecí maso, odlišuje se od typických klobás výrazně nižším obsahem tuku a naopak větším množstvím bílkovin.

Kuřecí šunkový EXTRA bez E je prémiový český zauzený výrobek bez přídatných látek. Jeho devízou je vysoký obsah kuřecího masa z prsou, který tvoří celých 93 %. Velmi nízký obsah tuku řadí uzeninu mezi pokrmy vhodné k redukčním a nízkocholesterolovým dietám.

Drůbežářský závod Klatovy produkuje kuřecí maso, které pochází výhradně z českých uzavřených chovů. Dlouhodobě investuje a modernizuje vlastní farmy, mezi které patří Bečov – Libínky, Bítozeves a Horšov. Kromě toho spolupracuje s prověřenými a osvědčenými certifikovanými dodavateli a soukromými farmami v jižních a západních Čechách.

and

Související články