FACESTARReceptySKOČTE SI PRO CHLEBA! TEN DOMÁCÍ ČERSTVÝ VÁM VYDRŽÍ DÉLE A ZAMILUJE...

SKOČTE SI PRO CHLEBA! TEN DOMÁCÍ ČERSTVÝ VÁM VYDRŽÍ DÉLE A ZAMILUJE SI HO CELÁ RODINA!

Navštivte nově otevřenou pekárnu, která je součástí gurmánského paláce Julius Meinl, kde několikrát denně zkušený pekař Jaroslav Hrnčíř a jeho tým ručně vyrábí deset druhů čerstvého, křupavého chleba. V nabídce má žito-pšeničný, kvasový i vícezrnný chléb různých tvarů a velikostí. Bochník z prvotřídních surovin přijde na 45 – 50 Kč. Pokud máte chuť vyzkoušet domácí pečivo od našich rakouských sousedů, u nichž má pečení chleba dlouhou tradici, jste také na správné adrese. Chloubou pekárny v gurmánském paláci jsou třeba tradiční rakouské chleby Kasses. Pekárna Kasses byla založena jako rodinný podnik již v roce 1925. Chleba se zde připravuje podle původních receptur ručně a z domácích surovin. Máte-li chuť tento chléb ochutnat, zajděte pro něj do gurmánského paláce. Nikde jinde v Česku totiž není k dostání! V sekci pečiva je k dostání také vyhlášený Cvrčovický chleba. Proslul zejména díky ruční výrobě, ojedinělé chuti a vůni i tím, že je z 97 % vyroben z výhradně českých surovin. Chléb vyhrál ve Středočeském kraji dokonce prestižní soutěž Regionální potravina.

Navštivte nově otevřenou pekárnu, která je součástí gurmánského paláce Julius Meinl, kde několikrát denně zkušený pekař Jaroslav Hrnčíř a jeho tým ručně vyrábí deset druhů čerstvého, křupavého chleba. V nabídce má žito-pšeničný, kvasový i vícezrnný chléb různých tvarů a velikostí. Bochník z prvotřídních surovin přijde na 45 – 50 Kč. Pokud máte chuť vyzkoušet domácí pečivo od našich rakouských sousedů, u nichž má pečení chleba dlouhou tradici, jste také na správné adrese. Chloubou pekárny v gurmánském paláci jsou třeba tradiční rakouské chleby Kasses. Pekárna Kasses byla založena jako rodinný podnik již v roce 1925. Chleba se zde připravuje podle původních receptur ručně a z domácích surovin. Máte-li chuť tento chléb ochutnat, zajděte pro něj do gurmánského paláce. Nikde jinde v Česku totiž není k dostání! V sekci pečiva je k dostání také vyhlášený Cvrčovický chleba. Proslul zejména díky ruční výrobě, ojedinělé chuti a vůni i tím, že je z 97 % vyroben z výhradně českých surovin. Chléb vyhrál ve Středočeském kraji dokonce prestižní soutěž Regionální potravina.

and

V oddělení pečiva najdete nadýchané kousky italského pečiva, například ciabattu s rajčaty nebo foccacii s olivami. Rozsáhlá je i nabídka čerstvého sladkého pečiva. Jeho dodavatelem je vyhlášená firma Bread Way. Ta se orientuje na výrobu nejkvalitnějších speciálních pekařských výrobků, které jsou velmi úspěšné na zahraničních trzích. Firma Bread Way k pečení využívá speciální pečící linku ze Švýcarska a úzce spolupracuje se špičkovými německými, italskými a francouzskými pekařskými technology. V ráji gurmánů za návštěvu určitě stojí i cukrárna, kde zkušení profesionálové denně vyrobí desítky druhů makronek, pralinek a zákusků, například francouzský dort Tarte Tatin nebo rakouský Sacher. Při návštěvě gurmánského paláce si určitě nenechte ujít ani posezení ve stylové restauraci. Tým pod vedením zkušeného šéfkuchaře Jana Schánila, který působil třeba u světově proslulého kuchaře Gordona Ramsaye, tu denně připravuje vybrané pokrmy mezinárodní i české kuchyně. Nabídka prvotřídního zboží je v gurmánském paláci skutečně pestrá. Ať si vyberete cokoliv, zaručeně dostanete kvalitní a čerstvé potraviny. V případě zájmu Vám v gurmánském paláci zakoupené delikatesy dárkově zabalí, případně zajistí jejich odvoz k Vám domů. 

 

and

Související články