FACESTARŽivotní stylPOSLEDNÍ TŘICÁTINY TEREZY KOSTKOVÉ: JAK JE OSLAVILA? ŠAMPAŇSKÝM A LUXUSNÍ VEČEŘÍ!

POSLEDNÍ TŘICÁTINY TEREZY KOSTKOVÉ: JAK JE OSLAVILA? ŠAMPAŇSKÝM A LUXUSNÍ VEČEŘÍ!

 

 

I přesto, že není Tereza Kostková zvyklá narozeniny cíleně slavit, v případě posledních „třicetin“ změnila názor. Společně s manželem a synem vyrazila na rodinnou večeři do fine dining restaurace Cohiba Atmosphere, která se nachází v prvním patře restaurace La Bodeguita Del Medio v centru Prahy. Jako překvapení na ni čekalo bohaté degustační menu, dort i s ohňostrojem, překrásná kytice a luxusní šampaňské.

Komorní oslava se vší parádou

and

Narozeniny sice nejsem moc zvyklá slavit, ale někdy se prostě něco malého nečekaně semele. A když už slavím, tak nejraději obědem, nebo večeří v úzkém rodinném kruhu a v příjemném prostředí,“ přiznala Tereza Kostková.

Nebyla to divoká party, kterou byste u celebrit čekali. Tereza dává přednost komornějším oslavám. Soukromou intimní atmosféru dodávalo i samotné místo, které si rodinka zvolila. Personál na ně byl samozřejmě připraven: „Restaurace Cohiba Atmoshpere nabízí útulné prostředí v koloniálním anglickém stylu s jedinečnou atmosférou. Ke všem svým zákazníkům přistupujeme stejně, a to bez ohledu na to, zda se jedná o celebritu či nikoliv. U nás jsou si všichni rovni,“ vyzdvihl klady restaurace její manažer Jan Mulač.

Vybraná večeře

and

Nejraději mám ryby, saláty, mořské plody a zbožňuji sushi. V podstatě jediné, co zatím nejsem schopna pozřít, jsou ústřice,“ prozradila svá oblíbená jídla Tereza. Na menu, které jí ale v restauraci přichystali, prý také dlouho nezapomene.

Šéfkuchaři Michal Simon a Felix Simonjan jako první servírovali nok z kozího sýru na jahodovém tartaru s mátou zdobený pistáciemi a balzamikovou redukcí, pokračovali s hovězím consomé se sýrovou tyčinkou, foie gras se skořicovým jablíčkem a toustem, filetem z lososa na salátku z hrášků a citrusů s limetkovou omáčkou, a jako sladkou tečku Tereza s manželem dostali čokoládový fondán s kávovou omáčkou.

Čas na kubánský doutník a ohňostroj

and

Kdyby nebyla Tereza Kostková zarputilá nekuřačka, mohla se po večeři přesunout do místnosti hned vedle, usadit se do kožených křesel a vedle úchvatného interiéru v koloniálním stylu anglických džentlmenů si vychutnat i nejkvalitnější kubánské doutníky z místního humidoru. „Doutník je voňavá a trochu rituální záležitost, je to takové anglické a sympatické – na rozdíl od cigaret. Už jsem ho dokonce i kouřila, ale to je už dávno,“ zavzpomínala Tereza Kostková.

A co jiného by mohlo následovat po jídle, než dobré pití? Nebo dárek? Nebo oboje v jednom? „Dopředu vysněné dárky nemám. Jsem tudíž vždycky mile překvapena,“ řekla Tereza Kostková a nejinak tomu bylo i o těchto narozeninách. K restauraci totiž patří i obchod s vybranými lihovinami a vinnými specialitami, a jelikož Tereza miluje šampaňské, zařídil jí její manžel ochutnávku těch nejlepších a jedno z nich jí nakonec i koupil.

and

Opět mě to moc překvapilo a potěšilo. Nemyslím si, že je nutné v dospělosti dostávat velké dary, to patří spíš k dětskému věku. Já se vždycky těším hlavně na další příležitost obejmout se s lidmi, které mám ráda,“ svěřila se Tereza Kostková, která o svých narozeninách každoročně řeší spíš narozeniny svého syna Toníka, který je m á týden po ní.

Tereza příští rok oslaví kulatiny. Bude oslava opět takto delikátně komorní, nebo se chystá velký večírek? Nechme se překvapit.

Související články