Tyto nové příchutě z limitované řady doplňují stálou řadu Vanilio, Ciocattino a Caramelito a skýtají tak milovníků kávy ještě větší výběr. Limitované Grands Crus Variations Hazelnut Dessert, Apple Crumble and Chocolate Mint od společnosti Nespresso jsou k dostání po omezenou dobu v buticích Nespresso nebo online na www.nespresso.com.
Tyto nové příchutě z limitované řady doplňují stálou řadu Vanilio, Ciocattino a Caramelito a skýtají tak milovníků kávy ještě větší výběr. Limitované Grands Crus Variations Hazelnut Dessert, Apple Crumble and Chocolate Mint od společnosti Nespresso jsou k dostání po omezenou dobu v buticích Nespresso nebo online na www.nespresso.com.
S LIMITOVANOU ŘADOU VARIATIONS OD NESPRESSO SI MŮŽETE PŘIPRAVIT NEODOLATELNÉ POCHOUTKY INSPIROVANÉ DEZERTY!
Křupavé oříškové Cappuccino
Ingredience
• 1cl oříškového sirupu
• 1 lžička čokoládovo-oříškové polevy
• 1 kapsle Nepresso Grand Cru Hazelnut Dessert
• Mléko
• Müsli
Příslušenství
• 1 šálek „Ritual Cappuccino“ od Nespresso
• 1 Nespresso Aeroccino nebo tryska na přípravu mléčné pěny
Recept
1. Nalijte čokoládovo-oříškovou polevu na dno šálku
2. Připravte 40 ml Hazelnut Dessert espresso a nalijte jej na polevu
3. Připravte mléčnou pěnu ve šlehači Aeroccino (nebo pomocí trysky) z oříškového sirupu a mléka
4. Nalijte mléčnou pěnu do šálku
5. Ozdobte müsli cereáliemi a podávejte
and
Oříškový krém
Ingredience
• 0,5 cl vanilkového sirupu
• 0,5 cl oříškového sirupu
• 2 kapsle Nespresso Grand Cru Hazelnut Dessert
• Čerstvá smetana
• Karamelizované lískové oříšky
Příslušenství
• 1 šálek Ritual na lungo
Recept
1. Nalijte oba sirupy do sklenice
2. Připravte dvě espresso Hazelnut Dessert (po 40 ml) a nalijte spolu se smetanou na sirupy
3. Ozdobte karamelizovanými lískovými oříšky a podávejte
and
Ledové Latte Chocolate Mint
Ingredience
• 2 kapsle Nespresso Grand Cru Chocolate Mint
• 2 kopečky čokoládovo – mátové zmrzliny
• Kostky ledu
• 3 cl mátového sirupu
• Mléko
Příslušenství
• 1 vysoká sklenice typu Ritual Recipe
• 1 Nespresso Aeroccino nebo tryska na přípravu mléčné pěny
• 1 šejkr
Recept
1. Připravte dvě Nespresso Chocolate Mint (po 40 ml) do šejkru s několika kostkami ledu a promíchejte
2. Připravte mléčnou pěnu ze sirupu a mléka ve šlehači Aeroccino (nebo pomocí trysky)
3. Do sklenice dejte 2 kopečky čokoládovo – mátové zmrzliny
4. Na zmrzlinu nalijte obsah šejkru a přidejte mléčnou pěnu
and
Cappuccino Chocolate Mint
Ingredience
• 1 lžička tmavé čokoládové polevy
• Mléko
• 2 cl mátového sirupu
• 1 kapsle Nespresso Grand Cru Chocolate Mint
Příslušenství
• 1 šálek „Ritual Cappuccino“
• 1 Nespresso Aeroccino nebo tryska na přípravu mléčné pěny
Recept
1. Do šálku nalijte čokoládovou polevu
2. Připravte Nespresso Chocolate Mint espresso (40 ml) a nalijte jej na čokoládovou polevu
3. Připravte mléčnou pěnu z mátového sirupu a mléka v Aeroccino (nebo pomocí trysky)
4. Ochucenou mléčnou pěnu nalijte do šálku a podávejte
and
Apple Crumble Latte Macchiato
Ingredience
• 1 velká lžíce dušených jablek
• 3 cl oříškovo-karamelového sirupu
• 3 dl mléka
• 1 kapsle Nespresso Grand Cru Apple Crumble
Příslušenství
• 1 Nespresso Aeroccino nebo tryska na přípravu mléčné pěny
• 1 vysoká sklenice typu Ritual Recipe
Recept
1. Do sklenice dejte 1 velkou lžíci dušených jablek
2. Připravte si mléčnou pěnu ze sirupu a mléka v Aeroccino (nebo pomocí trysky)
3. Pěnu navršte do sklenice a přidejte mléko
4. Připravte si Nespresso Apple Crumble espresso (40 ml) a nalijte do sklenice
Nápoj lze rovněž připravit a podávat ve studené variantě.
and
Apple Crumble Gourmant
Ingredience
• 1 kapsle Nespresso Grand Cru Apple Crumble
• Šlehačka
• 2 lžičky rebarborové marmelády
• Javorový sirup
• 2 máslové sušenky
Příslušenství
• 2 vysoké sklenice Ritual
Recept
1. sklenice
• Do sklenice dejte rebarborovou marmeládu
• Vyšlehejte trochu šlehačky a naplňte sklenici
• Navch nalijte trochu javorového sirupu a ozdobte rozdrobenými sušenkami
2. sklenice
• Připravte Nespresso Apple Crumble (40 ml)
• Podávejte a vychutnávejte dohromady s obsahem první sklenice
and